O nama

O nama

IMPRESUM MEDIJA (PRAVNO LICE)

OSNOVNI PODACI MEDIJA (PRAVNO LICE):
Identifikacioni znak elektronskog medija/naziv AVM Usluge na
zahtjev
: ADRIATIC RADIO
Naziv pružaoca AVM Usluge: NVO „ĐAKOMO ADRIATIC“
Broj odobrenja pružaoca AVM Usluge: R-05/02-D
Adresa elektronske pošte: adriatic_radio@t-com.me
Internet stranica: www.adriaticradio.me
Facebook profil: adriatic adriatic
Glavna urednica medija: Muamera Muslić
Sjedište pružaoca AVM Usluge: Bijelo Polje, ulica Slobode br. 17
PIB: 03009815

Vlasnička struktura: Azra Hrapović 100%

Osnivač i vizionar ove radio stanice je Kemal Hrapović – Mister Đakomo, veliki entuzijasta. Adriatic radio je počeo sa radom na dan rođendana Mister Đakoma – 1. novembra 1998. godine, kada je pušten signal sa Obrova. Simbolika rođenja nečeg novog i sjajnog, pokazala se kao uspješna, a kao što je i Mister Đakomo često govorio – ovaj radio je sistem za navodnjavanje okeana, što će se reći da je sa kvalitetnom posadom krenuo u sigurnu okeansku plovidbu. Od samog osnivanja ova medijska kuća je bila simbol novog, posebnog i autentičnog muzičkog izraza. Svojim specifičnim voditeljskim radom i uređivačkom politikom, bez sumnje možemo reći da je slušanost ove radio stanice bila dovedena do maksimuma. 

U skromnim uslovima, sa odabranom posadom ova radio stanica je tražila svoj put, pa je upornim radom i kvalitetom ubrzo postigla primat među radio stanicama, te zadobila pažnju i povjerenje slušalaca iz Bijelog Polja, Mojkovca i Berana. Adriatic radio je primjer modernog i kvalitetnog zvuka, kuća ozbiljnih marketinških poteza i ideja koja uvijek izlazi u susret sa novim, kvalitetnim i uspješnim idejama. Dokaz tome su saradnja i povjerenje preko 500 klijenata, povjerilaca i saradnika u cijeloj državi, pa i u okruženju. Naročito ističemo saradnju sa civilnim sektorom, gdje kroz medijsko partnerstvo promovišemo i utičemo na broja socio-ekonomska i društvena pitanja našeg društva.

Vrijedno je pomena da je tim Adriatic radija snagom ljubavi, iskrenim i predanim radom pobijedio mnoge prepreke i postigao mnogo. Svako ko je bar jednom došao u studio, bilo kao učesnik emisije ili zbog nekog drugog posla, mogao je zateći vedru i nasmijanu ekipu, sa domaćinskim i profesionalnim dočekom. Pozitivna energija tima radija jednostavno se stopila sa sadržajem na radiju. Adriatic radio je mjesto sa pozitivnim vibracijama, i to ovaj radio čini posebnim, a ljude koji rade u ovoj stanici ponosnim. Iz svega ovoga proističe da je Adriatic radio jedna lijepa i posebna priča, koja plovi medijskim vodama, i ostaje vjerodostojna svojoj prepoznatljivosti. Ljubav prema muzici je lajt motiv koji ovu radio stanicu prati na putu postojanja. Sa ponosom možemo reći da smo ispunili svrhu njegovog osnivanja. Iskrenim i predanim radom uspjeli smo da prevaziđemo brojne probleme i izdržimo ispit novog vremena. Muzika pruža pozadinu našim životima, a nema sumnje da je Adriatic radio značajan dio zvučne podloge crnogorske kulture. Obogaćujući živote pojedinaca, jačajući osjećaj zajednice i igrajući važnu ulogu u informisanju i edukaciji slušalaca, medijsko čedo Mister Đakoma sija i sijaće na medijskom nebu Crne Gore.

Ako pratite Adriatic radio, saznaćete sve dnevne aktuelnosti kroz vijesti, zanimljiva ili vanredna dešavanja, kao i kroz intervjue sa aktuelnim gostima iz svijeta sporta, muzike, politike..Ukoliko tražite posao, slušajte oglase i obavještenja, a tu smo i za Vaš odmor i opuštanje uz kvalitetnu i raznovrsnu muziku. Prednost radija kao medija oglašavanja je u povećanju efikasnosti, dostupnosti i prezentaciji Vašeg reklamnog spota uz zabavni i edukativni sadržaj našeg programa. Snažna promocija radija kao medija oglašavanja čini Vaš spot dostupnim na svakom mjestu. Saradnja sa nama je garantovan uspjeh u poslovanju, značaj marketinga uzima primat u svim djelatnostima.Svih ovih godina trudimo se da održimo kvalitet, koji po dobrom, starom receptu ne treba mijenjati, već ga samo uobličiti i prilagoditi novim, modernijim standardima.


Pratite nas